ΑρχικήSliderΡίχνει βάρος στους παρόντες

Ρίχνει βάρος στους παρόντες

Τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα του Απόλλωνα είναι γνωστά από το ξεκίνημα της βδομάδας, ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι. Η αναμέτρηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και στόχος της ομάδας της Λεμεσού είναι το τρίποντο, το οποίο θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο βασικών κεντρικών του αμυντικών. Ο Κατελάρης θα απουσιάσει λόγω κίτρινων καρτών, ενώ ο Ρομπέρζ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση κι έτσι θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Αυτά τα δεδομένα τα ήξερε ο προπονητής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση. Έτσι, έριξε το βάρος στους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι και οι οποίοι θα κληθούν να αγωνιστούν απέναντι στον Εθνικό.

Ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς είναι ο μοναδικός σίγουρος για το κέντρο της άμυνας και υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τη θέση δίπλα του. Ο ένας είναι ο Ουέλιγκντον Νασιμέντο και ο άλλος ο Γιώργος Μαλεκκίδης.

Αναφορικά με το πλάνο που θα ακολουθήσει ο κ. Τσόρνιγκερ, πολλά θα κριθούν και από τις επιστροφές που θα προκύψουν. Τζουμ και Γιάνγκα βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους και είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Μόνο ο Τζουμ συγκεντρώνει πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα, εάν είναι απόλυτα έτοιμος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης