HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλων«Ψήνονται» οι πρώτες μεταγραφές του Απόλλωνα

«Ψήνονται» οι πρώτες μεταγραφές του Απόλλωνα

Η έντονη προσπάθεια της Διοίκησης του Απόλλωνα για μεταγραφές συνεχίζεται και όλα δείχνουν πως πλησιάζουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως μπήκε το… νερό στο αυλάκι για δύο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τη λεμεσιανή ομάδα, κατόπιν εισήγησης του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Σιήκκη και τον Μόργκαν Μπράουν, δύο ποδοσφαιριστές που απασχολούν εδώ και καιρό τους «γαλάζιους». Οι επαφές με τον Κύπριο ακραίο οπισθοφύλακα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και έμειναν κάποιες λεπτομέρειες για την επίτευξη συμφωνίας, με τις ενδείξεις να είναι θετικές.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με τον Άγγλο μέσο, ο οποίος έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις και εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για αίσιο τέλος.

Στο μεταξύ, θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της παραχώρησης του Σεσί Ντ’ Αλμέιδα στη Νέφτσι Μπακού. Δημοσιεύματα στο Αζερμπαϊτζάν αναφέρουν ότι ο μέσος από το Μπενίν βρίσκεται ήδη στη χώρα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο. Ο Απόλλωνας θα βάλει στο ταμείο του ποσό πέριξ των 300.000 ευρώ για τη μεταγραφή.

Η Νέφτσι ενδιαφέρεται και για τον Γιώργο Μαλεκκίδη, όμως η πρότασή της θεωρείται χαμηλή, βάσει της κοστολόγησης του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Κατά τ’ άλλα οι διεργασίες συνεχίζονται σε όλα τα μέτωπα, ενώ ο κ. Αυγουστή εξετάζει και εναλλακτικές επιλογές για να είναι έτοιμος σε ενδεχόμενες αποχωρήσεις εκτός πλάνου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης