Η «ανώμαλη προσγείωση» στο παιχνίδι με τον Ακρίτα μόνο με τη σκληρή δουλειά θα αλλάξει την εικόνα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο άπαντες έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Νταμίρ Κάναντι και το επιτελείο του στρώθηκαν στη δουλειά για να εκμεταλλευτούν τη διακοπή. Ο προπονητής των «βυσσινί» επιδιώκει να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στην ήττα και την κακή εμφάνιση με τον Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Τέθηκαν όλοι σε συναγερμό. Ο Κάναντι μαζί με τους συνεργάτες του, τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Κοσμά, τον βοηθό του Λευτέρη Κοσμαδάκη, τον γυμναστή Γιώργο Σταύρου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Παπασάββα και τον αναλυτή Δημήτρη Σαρρή δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς για να υπάρξει άμεση βελτίωση. Ο κάθε ένας από το δικό του πόστο επιδιώκει να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε με μια ήττα, αλλά είναι σημαντικό να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη η ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Είναι δύο τα «θέλω» του Νταμίρ Κάναντι και φρόντισε να τα ξεκαθαρίσει στους παίκτες του. Πρώτα, ο κόουτς θέλει να διορθώσει άμεσα την κατάσταση. Μπορεί να ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον Ακρίτα, αλλά δεν… παίρνει την Ένωση να επαναλάβει ξανά τέτοια προβληματική εμφάνιση. Έπειτα ο Αυστριακός τεχνικός θέλει να παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική εικόνα στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.
Νίκος Μουλαζίμης