HomeSliderΠρώτης τάξεως ευκαιρία

Πρώτης τάξεως ευκαιρία

Το φιλικό παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Εθνικό Άχνας στο «Δασάκι» την ερχόμενη Κυριακή (19:00) δίνει στον Χένινγκ Μπεργκ μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές. Παράλληλα, ο Νορβηγός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων αυτή τη στιγμή απουσιάζουν 17 ποδοσφαιριστές από την πρωταθλήτρια Κύπρου και όπως γίνεται αντιληπτό ο Μπεργκ σίγουρα δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα στις προπονήσεις εκτός από το να κρατήσει τους εναπομείναντες σε εγρήγορση. Συγκεκριμένα, οι 17 ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες είναι οι Παναγή, Λοΐζου, Παπουλής, Τζιωνής, Ζαχαρίου, Ψάλτης, Παναγιώτου κλήθηκαν στην Εθνική Κύπρου, ενώ οι Κακουλλής και Χαραλάμπους στην Ελπίδων (Κ-21). Διεθνείς υποχρεώσεις θα έχουν και οι Άνταμ Λανγκ (Ουγγαρία), Αμπντουλαχί Σέχου, Φράνσις Ουζόχο (Νιγηρία), Φουάντ Μπασιρού (Κομόρες), Τόμας Χούμποτσαν (Σλοβακία), ενώ κλήση στην Εθνική Νέων (Κ-19) πήραν οι Ανδρέας Ιωάννου, Ιάκωβος Λαός, Ανδρέας Ευαγγέλου.

Πάντως στο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας ο Νορβηγός αναμένεται να δώσει και χρόνο συμμετοχής στον Τσέποβιτς, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Ο Σέρβος επιθετικός σίγουρα δεν θα αγωνιστεί σε ολόκληρο το παιχνίδι, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος 100%.

Όσον αφορά τους Κούσουλο και Μποτεάκ ακολουθούν ακόμη ατομικό πρόγραμμα, καθώς προσπαθούν να επανέλθουν από τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν πρόσφατα. Οι δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης