Ο Πάμπλο Γκαρσία καλείται να βρει τι πάει λάθος και το ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν θέμα και ο αρμόδιος να το επιλύσει είναι ο Ουρουγουανός προπονητής, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι πιστός στις επιλογές του στην ενδεκάδα, αλλά και στις αλλαγές του, βλέπει την ομάδα του να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα κυρίως στο β’ ημίχρονο.
Στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά μία συνολική καλή εμφάνιση. Δεν μπορεί η ομάδα στο πρώτο 45λεπτο να βλέπει στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο και στην επανάληψη να χάνεται από το γήπεδο.
Το Σάββατο θα ταξιδέψει στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Αν δεν παρουσιαστεί βελτιωμένο, τότε πιθανόν να έχει νέα απώλεια βαθμών με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στη χθεσινή προπόνηση τόνισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να έχουν σταθερή απόδοση. Στα αρνητικά για τον Ουρουγουανό προπονητή το γεγονός ότι ο Πιέρος Σωτηρίου θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού (θλάση β’ βαθμού), ενώ ο Μαϊόλι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του και σε ακόμη καλύτερη κατάσταση είναι και ο Αμπάγκνα, ο οποίος μπορεί να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα θα γίνουν.

