Η μάχη για τον τίτλο μπαίνει στην τελική ευθεία στη Super League, καθώς αρχίζει η φάση των πλέι οφ. Ολυμπιακός Πειραιώς – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είναι οι αγώνες της πρεμιέρας στον όμιλο, όπου θα κριθεί ο τίτλος και τα εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ (πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια), το Γιουρόπα Λιγκ (3η θέση) και το Κόνφερενς Λιγκ (4η θέση).
Ας δούμε πιο αναλυτικά:
Ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα υποδεχτεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αύριο στις 21:00 την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι βαθμών και γοήτρου. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στη 2η θέση με 58 βαθμούς, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» στην κορυφή με 60.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Μάρκο Νίκολιτς βλέπει τα προβλήματα να μειώνονται αισθητά. Το σημαντικότερο νέο αφορά τον Μπάρναμπας Βάργκα, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Ο Ούγγρος επιθετικός αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι, με σοβαρές πιθανότητες ακόμη και για συμμετοχή στο βασικό σχήμα.
Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό αύριο στις 19:00. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι στην 3η θέση με 57 βαθμούς. Οι «πράσινοι» είναι στην 4η θέση με 49 βαθμούς.
Στα θετικά νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ είναι η κατάσταση του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Την ίδια ώρα, οι Τζόντζο Κένι και Σουαλιό Μεϊτέ συνεχίζουν την προσπάθεια επιστροφής, έχοντας ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης τις προηγούμενες ημέρες.
Ο Ράφα Μπενίτεθ θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τους Πάλμερ και Μπράουν.
Όμιλος για το Κόνφερενς Λιγκ
Πρεμιέρα κάνει αύριο και ο όμιλος για το δεύτερο εισιτήριο του Κόνφερενς Λιγκ (1η θέση).
Συγκεκριμένα, στις 17:00 θα διεξαχθούν οι αγώνες Βόλος – ΟΦΗ και Λεβαδειακός – Άρης.
Ο Λεβαδειακός είναι πρώτος με 21 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Βόλος και ΟΦΗ με 16, ενώ στην τελευταία θέση είναι ο Άρης με 15.
Μάχη για επιβίωση
Τέλος, σήμερα κάνει πρεμιέρα ο όμιλος του υποβιβασμού.
Στις 16:00 η Κηφισιά θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό, ενώ στις 18:00 ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Στις 20:00, ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο.
Η βαθμολογία έχει ως εξής: Ατρόμητος 29, Κηφισιά 27, Παναιτωλικός 26, ΑΕΛ 23, Πανσερραϊκός 17 και Αστέρας Τρίπολης 17. Να θυμίσουμε ότι υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες ομάδες.

