Η ΑΕΛ συζητά με τον Πάολο Τραμετσάνι ώστε να βρεθεί λύση στην αποζημίωση που θα καταβληθεί στον Ιταλό προπονητή για να αποχωρήσει και επίσημα από την ομάδα. Οι συζητήσεις γίνονται ναι μεν σε καλό κλίμα όμως την παρούσα χρονική στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ ως γνωστό ψάχνει προπονητή και ήδη έχει κάνει κρούση στον Εθνικό Άχνας για να προσλάβει τον Ούγκο Μαρτίνς.
Όμως από πλευράς Εθνικού έχουν θέσει ως αντίτιμο για παραχώρηση του προπονητή τους τις 150.000 ευρώ.
Ποσό που την δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει αδύνατο να δοθεί από την λεμεσιανή ομάδα. Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ανάμεσα στον πρόεδρο του Εθνικού, Κίκη Φιλίππου και τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Κωνσταντίνου.
Η ΑΕΛ θα αποζημιώσει τον Πάολο Τραμετσάνι και όπως όλα δείχνουν με ένα σεβαστό ποσό και την ίδια ώρα αν θέλει τον Ούγκο Μαρτίνς θα πρέπει να δώσει επίσης ένα σεβαστό ποσό. Επιπλέον το συμβόλαιο του Πορτογάλου προπονητή.
Για να γίνουν όλα αυτά θα υπάρξει αύξηση του προϋπολογισμού και είναι άγνωστο αν αυτή την στιγμή μπορεί η ΑΕΛ να κάνει κάτι τέτοιο.