Ο προγραμματισμός «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς στην ΑΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν αρκετά θέματα που τους απασχολούν. Πρώτο μέλημα είναι να βρεθεί ο νέος προπονητής. Υπάρχουν αρκετές επιλογές στο τραπέζι και πλέον απομένει να παρθεί η τελική απόφαση για τον άνθρωπο ο οποίος θα κληθεί να «χτίσει» την ομάδα για τη νέα σεζόν.
Φέτος η χρονιά κρίνεται καταστροφική για το σωματείο της Λεμεσού. Πριν την έναρξη της φετινής χρονιάς είχαν τεθεί κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι. Τελικά, κανείς από τους στόχους που τέθηκαν δεν υλοποιήθηκε. Η ομάδα της Λεμεσού έμεινε εκτός της πρώτης εξάδας στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε σχετικά νωρίς από το Κύπελλο, ενώ η νέα χρονιά θα τη βρει και εκτός Ευρώπης.
Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν, αλλά η Διοίκηση έχει καταφέρει να τα περιορίσει, έτσι ώστε να μην επηρεάσουν και τόσο την ομάδα του χρόνου. Ο προϋπολογισμός τη νέα σεζόν κρίνεται ικανοποιητικός από τη διοίκηση.
Εκτός από το θέμα του προπονητή, την ΑΕΛ απασχολούν και αρκετά άλλα θέματα. Κάποιων παικτών τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα και θα πρέπει να αποφασιστεί εάν θα ανανεωθούν ή όχι. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ένα σαφώς πιο δύσκολο θέμα που απασχολεί και αφορά παίκτες που δεσμεύονται και τη νέα σεζόν με συμβόλαια και δεν υπολογίζονται. Τέλος, όσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης ήδη υπάρχουν επαφές με συγκεκριμένους στόχους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.