ΑρχικήApp Push NotificationΠήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ με... Ράφα Λόπες !

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ με… Ράφα Λόπες !

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας στην ΑΡΕΝΑ στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα πέτυχε ένας… πρώην Ομόνοιατης, ο Ράφα Λόπες, στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, η ΑΕΚ στα πρώτα πέντε με οκτώ λεπτά ξεκίνησε πιο επιθετικά ωστόσο πολύ σύντομα το ”τριφύλλι” έγινε αυτό πολύ πιο επιθετικό και απειλητικό προς την εστία του Πίριτς.

Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις για την επίτευξη γκολ κάτι το οποίο πέτυχε στο 22ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Μπρούνο, ο Μίλετιτς  έκανε το πλασέ στην κίνηση, ο Πίριτς απέκρουσε ασταθώς, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και ο Λανγκ εβρισκόμενος στην κατάλληλη θέση, έστειλε από πολύ κοντά την έστειλε στα δίκτυα για το 1-0.

Η ΑΕΚ ωστόσο αντέδρασε αμέσως, έψαξε το γκολ και το βρήκε στο 31ο λεπτό. Μετά από μακρινή κάθετη μπαλιά του Τόμοβιτς στον Φαράζ, ο  τελευταίος οποίος κατέβασε την μπάλα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Ουζόχο για το 1-1 για την ισοφάριση. Το γκολ έδωσε νέα ψυχολογία στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα που προσπάθησε και για 2ο γκολ, ωστόσο το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο ρυθμός ήταν από νωρίς αρκετά καλός με την μπάλα να κυκλοφορεί και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το δεύτερο γκολ. Αμφότερες είχαν κάποιες ευκαιρίες και δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν την κλασσική ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Αυτό άλλαξε στο 80ο λεπτό, όταν ο Σανχούρχο από δεξιά μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Λόπες, ο οποίος με πολύ δυνατό πλασέ από κοντά βρήκε δίκτυα και έκανε το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ομόνοια προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έφτασε πολύ κοντά με το κοντινό πλασέ του Χούπερ το οποίο απέκρουσε ο Πίριτς και το 2-1 υπέρ της ΑΕΚ ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ταυτότητα αγώνα: 

ΑΕΚ (Χ.Λ.Όλτρα): Πίριτς, Τόμοβιτς, Τρισκόφσκι (63′ Ασάντε), Φαράζ, Λόπες, Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Πονς (77′ Λέδες), Άλτμαν (77′ Ρόμο), Μάμας (63′ Σανχούρχο).

Ομόνοια (Γ.Φερέρα): Ουζόχο, Μάθιους (21′ Ψάλτης), Μπρούνο, Λοΐζου (83′ Κακουλλής), Λέζιακς, Ανσαριφάρντ (70′ Χούπερ), Μπασιρού, Λανγκ, Κούσουλος (70′ Μπάρκερ), Μίλετιτς, Χαραλάμπους (83′ Μάταβζ).

Διαιτητής: Manganiello Gian Luca
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Piccinini Marco
AVAR: Κουμή Δημήτρης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης