HomeΔΙΕΘΝΗΠερνά στην αντεπίθεση η UEFA

Περνά στην αντεπίθεση η UEFA

Λίγες ώρες μετά την απόσυρση των κυρώσεων της UEFA προς τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ανακοίνωσε πως ζήτησε την απαλλαγή του δικαστή από την Ισπανία ο οποίος εξέδωσε την σχετική απόφαση!

Η UEFA  κάνει λόγο για «ανωμαλίες στη διαδικασία» που διεξήχθη υπό τον Μανουέλ Ρουίθ Ντα Λάρα και προχώρησε σε έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Μαδρίτης για την απαγόρευση επιβολής κυρώσεων στις δώδεκα ομάδες που είχαν κινηθεί για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ.

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας πως «η UEFA θα συνεχίσει να παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αμύνεται των δικαιωμάτων της αλλά και των μελών της, σε πλήρη συμφωνία με τους νόμους».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης