HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΠεριμένουν όλοι τις εξελίξεις στο ΑΠΟΕΛ

Περιμένουν όλοι τις εξελίξεις στο ΑΠΟΕΛ

Η φετινή χρονιά αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για το ΑΠΟΕΛ. Κανένας στόχος δεν επιτεύχθηκε και μάλιστα από πολύ νωρίς τη φετινή σεζόν. Την ίδια ώρα, τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται και κανείς δεν γνωρίζει το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα. Όλοι αναμένουν τα νεότερα από τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, που συνεχίζει τις επαφές για εξεύρεση επενδυτή. Είναι γνωστά τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. 

Όταν προκύψει κάποιο νεότερο, είναι δεδομένο ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης θα απευθυνθεί προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μέσω δημοσιογραφικής διάσκεψης για να τον ενημερώσει. 

Από κει και πέρα συνεχίζονται και οι διεργασίες που αφορούν και το διοικητικό κομμάτι. Και εδώ γίνονται συζητήσεις με τον Αλέξη Ανδρέου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση.

Γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι σοβαρές εκκρεμότητες δεν μπορεί να γίνει και πλήρης προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα στο οικονομικό κομμάτι. Και σε αυτό προστίθεται και η απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα μπορούσε να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους «γαλαζοκίτρινους».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης