Ένα στόχο έχει το ΑΠΟΕΛ στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα. Η νίκη. Τρεις βαθμοί που αν κατακτηθούν θα φέρουν την ομάδα πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου. Θα μειώσουν τη διαφορά από τον προσεχή αντίπαλο στους δύο βαθμούς, με την ομάδα να αποκτά δυναμική πρωταθλητισμού.
Στο ΑΠΟΕΛ είναι αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν πλήρως την έδρα τους και να πανηγυρίσουν το τρίποντο το απόγευμα της Κυριακής. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς να προκύψουν απρόοπτα, έτσι τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά.
Θα απουσιάζουν ο τιμωρημένος Μάγκλιτσα και οι Ντε Βινσέντι, Σκουφέτ, Βινίσιους, οι οποίοι είναι στη λίστα των τραυματιών. Επίσης, εκτός θα είναι και ο Νταουσβίλι που θα επανέλθει με τη νέα σεζόν. Λιγοστές είναι οι πιθανότητες για να προλάβει ο Ντονγκαλά. Ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό θα είναι παρών και θα αποτελέσει μία σημαντική επιλογή για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει εδώ και αρκετές ημέρες ποιους παίκτες δεν θα έχει στη διάθεσή του, έτσι κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να περιμένει. Ο Κύπριος τεχνικός θα διαφανεί αν θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 ή με 4-4-2. Όποιο σχήμα και αν επιλέξει, τα πρόσωπα στην ενδεκάδα δεν αναμένεται ότι θ’ αλλάξουν.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχαήλ. Πέδρο και Σαμπάλα στα δύο άκρα της άμυνας, με αμυντικό δίδυμο τους Σάβιτς και Καρώ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σόουζα και Σαρφό. Μπροστά από αυτούς ο Οκριασβίλι και στα άκρα οι Θεοδώρου και Νατέλ. Στην κορυφή ο Κβιλιτάια.
