Ο Τζόρντι Γκόμεθ προστέθηκε στο απουσιολόγιο της Ομόνοιας για τον αγώνα με την Πάφος F.C., ενώ θα χάσει τουλάχιστον και την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με την Δόξα.
Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής και τους Κούσουλο, Ντίσκερουντ, Μποτεάκ, ενώ αναμένεται να επανέλθει ο Παπουλής ο οποίος έμεινε εκτός κυρίως για προληπτικούς λόγους.
Πρόκειται για μια σημαντική απουσία, καθότι ο έμπειρος Ισπανός αποτελεί βασική μονάδα για το «τριφύλλι», γεγονός που καταδεικνύεται από το ότι δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ανεξαρτήτως αντιπάλου, διοργάνωσης και άλλων επιλογών. Είναι ένας ποιοτικότατος μέσος και ο Νορβηγός τεχνικός ποντάρει στις ηγετικές του ικανότητες εξ ου και τον χρησιμοποιεί ανελλιπώς.
Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι άλλες δύο απουσίες αφορούν, επίσης, στη μεσαία γραμμή είναι βέβαιο πως ο κ. Μπεργκ θα πρέπει να «πειραματιστεί» για να βρει εναλλακτική λύση που θα καλύψει το κενό του Γκόμεθ στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Όσον αφορά στον αγώνα με την Καραμπάχ για τον Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.
Γιώργος Χατζηαντώνης