ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΠαράδοξο να μην παίρνει τους βαθμούς στην έδρα της η Ανόρθωση, έχοντας μάλιστα και τον κόσμο στο πλευρό της

Παράδοξο να μην παίρνει τους βαθμούς στην έδρα της η Ανόρθωση, έχοντας μάλιστα και τον κόσμο στο πλευρό της

Ανόρθωση: Θα μετρήσει τις αντοχές της

Άλλους δύο βαθμούς απώλεσε το βράδυ της Κυριακής η Ανόρθωση, αγωνιζόμενη στην έδρα της. Δύο βαθμοί που με βάση την εξέλιξη του αγώνα δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να χαθούν. Η ομάδα ήταν αρκετά καλή.

Είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρια, αλλά στο τέλος πλήρωσε ένα λάθος στην άμυνά της. Το γεγονός ότι μόνο μία νίκη έχει καταγράψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε πέντε παιχνίδια (3 ισοπαλίες, 1 ήττα) είναι ένα πολύ κακό στατιστικό για την προσφυγική ομάδα. Οφείλει η Ανόρθωση να αξιοποιήσει την έδρα της και να την καταστήσει το μεγάλο της όπλο.

Είναι παράδοξο πάντως για τη βαρωσιώτικη ομάδα να μην παίρνει τους βαθμούς στην έδρα της, έχοντας μάλιστα και τον κόσμο στο πλευρό της.

Το παιχνίδι με την ΑΕΖ πρέπει να ξεχαστεί άμεσα. Θετικά υπήρξαν και πάνω σε αυτά θα πρέπει να «κτίσει» από εδώ και πέρα. Η ομάδα έχει ενώπιόν της τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι. Τέσσερα παιχνίδια που θα μετρήσουν τις αντοχές της και σε μεγάλο βαθμό αναλόγως αποτελεσμάτων και τη μετέπειτα πορεία της. Στην Ανόρθωση φυσικά θα βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι. Και το πρώτο ντέρμπι είναι την ερχόμενη Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφος FC. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολύ υψηλές απαιτήσεις για την Ανόρθωση. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς να προκύπτουν οποιαδήποτε επιπλέον θέματα. Ο Τεχέρα επιστρέφει καθώς εξέτισε την τιμωρία του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί ποιοι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών θα μπορέσουν να επιστρέψουν. Στα θετικά ότι ο Καστέλ που αγωνίστηκε ως αλλαγή θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης