HomeSliderΠΑΟΚ: Μπήκε σε ένα μέρος της προπόνησης ο Ράχμαν Μπάμπα

ΠΑΟΚ: Μπήκε σε ένα μέρος της προπόνησης ο Ράχμαν Μπάμπα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Ράχμαν Μπάμπα που τη Δευτέρα (27/11), στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (30/11) με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, ακολούθησε ένα μέρος τους προγράμματος των συμπαικτών του.

Ο Γκανέζος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που έχει διαθέσιμους όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

“Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Πανσερραϊκό και πλέον στρέφει την απόλυτη προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (30.11) κόντρα στη Άιντραχτ, που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου στο UEFA Europa Conference League.

Η προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι με τους Γερμανούς ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (27.11) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής κι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Μπάμπα έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Την Τρίτη (28.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία”, αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Πηγή: sport24.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης