Στο «Rose Bowl» της Πασαντίνα, στην Καλιφόρνια, η Μοντερέι αναμετριέται με την Ίντερ αύριο στις 04:00 τα ξημερώματα για την πρώτη αγωνιστική του Ε’ ομίλου.
Η Μοντερέι τον περασμένο μήνα προσέλαβε τον Ντουμένεκ Τορέν ως προπονητή της. Ως πρώην βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι ξεκάθαρη η φιλοσοφία παιχνιδιού που θέλει να εδραιώσει στη μεξικανική ομάδα.
Η Ίντερ πρόσφατα μπήκε σε μια νέα εποχή. Μετά τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο προπονητής Σιμόνε Ιντζάγκι είπε «αντίο». Στη θέση του προσλήφθηκε ο Κρίστιαν Κίβου.
Από εκεί και πέρα, απόψε στις 22:00 η Ρίβερ Πλέιτ και η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς θα αναμετρηθούν στο «Lumen Field» του Σιάτλ, επίσης για την πρεμιέρα του Ε’ ομίλου της διοργάνωσης.
Παράλληλα, στο «MetLife Stadium» του Ιστ Ράδερφορντ, στο Νιού Τζέρσεϊ, η Φλουμινένσε κοντράρεται με την Μπορούσια Ντόρτμουντ σήμερα στις 19:00 για την πρώτη αγωνιστική του ΣΤ’ ομίλου.
Τέλος, αύριο στις 01:00 τα ξημερώματα θα διεξαχθεί ο άλλος αγώνας του ΣΤ’ ομίλου, μεταξύ της Ουλσάν Χιουντάι και της Μαμελόντι Σάνταουνς, στο «Inter&Co Stadium» του Ορλάντο.