Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιλαμβάνει παιχνίδια που κρύβουν παγίδες για τους πρωτοπόρους, καθότι αγωνίζονται εκτός έδρας. Η Ομόνοια 29ης Μαΐου, που οδηγεί την κούρσα, αντιμετωπίζει τη ΜΕΑΠ και η Πέγεια, που ακολουθεί κατά πόδας, τον ουραγό Κορμακίτη.
Η 3η στη βαθμολογία Ολυμπιάδα Λυμπιών παίζει με την ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Δάλι ανάμεσα στον τοπικό Χαλκάνορα και τον Π.Ο. Ορμήδειας. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση με ένα βαθμό διαφορά από τους γηπεδούχους που είναι ένα σκαλί πιο κάτω.
Τα άλλα παιχνίδια της ημέρας είναι μεταξύ ομάδων που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και στην επικίνδυνη ζώνη και έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, με τους βαθμούς να αποτελούν κοινό στόχο για όλους.
Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει αύριο Κυριακή με το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Γερολάκκου και την Αμαθούς.
Το πρόγραμμα:
Σήμερα (15:30)
ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού – Ομόνοια 29ης Μαΐου
ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς – Ολυμπιάς Λυμπιών
Εθνικός Άσσιας – Ορόκλινη/ Τρούλλοι F.C.
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Εληά Λυθροδόντα
Κορμακίτης – Πέγεια
Χαλκάνορας Ιδαλίου – Π.Ο. Ορμήδειας
Ελπίδα Αστρομερίτη – ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας
Αύριο (15:30): Ηρακλής Γερολάκκου – Αμαθούς Αγίου Τύχωνα