Μετά την απονομή του πρωταθλήματος στην Πάφος FC, παραχώρησαν δηλώσεις οι πρωταγωνιστές στην Cablenet.
Zάιρο: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Τώρα θα πανηγυρίσουμε γιατί το αξίζουμε».
Για το αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι με την Πάφος FC: «Τώρα επικεντρωνόμαστε στον τελικό και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Θέλαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Θα πανηγυρίσουμε τώρα. Από αύριο θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα».
Κώστας Πηλέας: «Είναι ξεχωριστό συναίσθημα. Έφερα το τρόπαιο στην πόλη μου. Είμαστε έτοιμοι να το πανηγυρίσουμε. Είμαι πολύ περήφανος που βοήθησα με τον τρόπο μου. Ευελπιστούμε για πολλά άλλα».
Moυαμέρ Τάνκοβιτς: «Απίστευτη, απίστευτη βραδιά. Είναι μόνο η αρχή. Ήταν το πρώτο βήμα πέρσι να πάει η ομάδα στον τελικό, να κατακτήσει το Κύπελλο και να πάμε στην Ευρώπη. Τώρα βλέπουμε το μέλλον».
Σεργκέι Λομάκιν: «Σήμερα έχουμε ένα φουλ γήπεδο! Αγαπάω την Πάφο με όλη μου τη ψυχή! Ο στόχος μας έχει γίνει και είμαστε έτοιμοι για πολύ περισσότερα.Τώρα κάναμε το πρώτο βήμα με τους τίτλους στην ιστορία. Θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα βήματα».
Χουάν Κάρλος Καρσέδο: Τι ήταν το μυστικό της επιτυχίας: «Να προσπαθώ να βοηθώ τους παίκτες. Αυτό είναι το μυστικό. Να φτιάχνουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες. Είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά και για τον μεγάλο κόσμο που είναι στο γήπεδο. Μας αρέσει να βλέπουμε γεμάτο το γήπεδο και είματε ευχαριστημένοι».
Για τον τελικό Κυπέλλου: «Είναι πολύ σημαντικά όλα τα υλικά που πρέπει να έχουμε στον τελικό. Είπα στον Μπεργκ σήμερα ότι σκοράραμε το πρώτο και αυτό μας βοήθησε. Υπήρξαν ευκαιρίες όμως και από τις δύο ομάδες».
Για το αν θα υπάρξει ρεπό αύριο στους παίκτες: «Θα προπονηθούμε, πήραμε ανάσες την περασμένη βδομάδα, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τελικό».
ΠτΔ: «Προχωρούμε άμεσα με την προκήρυξη του διαγωνισμού για την αναβάθμιση του “Στέλιος Κυριακίδης”. Επίσης, προχωρά η κατασκευή στίβου στο δημοτικό στάδιο Γεροσκήπου στο Κόροιβος, αλλά και το νέο κολυμβητήριο. Παράλληλα, θα ανακαινιστεί πλήρως το στάδιο “Ιακώβειο”, το οποίο θα διαθέτει νέο στίβο για χρήση από σχολεία και πολίτες. Και κάτι ακόμα: σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, σχεδιάζουμε τη δημιουργία ειδικών χώρων άθλησης στον δημόσιο κήπο, στο κέντρο της Πάφου».