HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Ο βαθμός δεν ήταν αρκετός...

Πάφος FC: Ο βαθμός δεν ήταν αρκετός…

Ο ένας βαθμός της ισοπαλίας που πήρε στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη η Πάφος FC δεν ικανοποιεί κανέναν στις τάξεις της ομάδας. Άπαντες ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, δεδομένου του γεγονότος ότι αγωνίζονταν και στο «Στέλιος Κυριακίδης», αλλά και με την προϋπόθεση ότι η νίκη θα είχαμε ισοβαθμία στην 3η θέση.

Αυτό ήταν ένα «ατού» το οποίο και πάλι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν. Πιο συγκεκριμένα, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που η παφιακή ομάδα αποτυγχάνει να επικρατήσει της «ελαφράς ταξιαρχίας» εντός έδρας (είχε προηγηθεί το ισόπαλο 1-1 στις 24 Φεβρουαρίου). Η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την τρίτη θέση και τον Άρη και εννέα λιγότερους από την κορυφή της βαθμολογίας.

Σε κάθε περίπτωση, στην Πάφος FC έχουν ήδη αφήσει πίσω τους το εν λόγω ανεπιτυχές αποτέλεσμα και από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατάνε μόνο τα θετικά. Ένα εξ αυτών είναι και το γεγονός πως η ομάδα κατάφερε να βγάλει αντίδραση σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ. Επιπλέον, στα θετικά λογίζεται και το ότι ανά διαστήματα η ομάδα απέδωσε αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ επικεντρώνεται στο παιχνίδι του για τη 2η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαρτίου, θα πάει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νορβηγός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους «γαλαζοκίτρινους» τους Κανέ και Πελάζιο λόγω καρτών.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης