Η Πάφος FC μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Οι «γαλάζιοι» θα φιλοξενηθούν αύριο στις 19:00 από την ομάδα της Λευκωσίας στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Στόχος για την πρωταθλήτρια Κύπρου είναι να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα. Η ομάδα της Πάφου παράλληλα θα έχει μία τεράστια ευκαιρία για να αυξήσει τη διαφορά από το «τριφύλλι», που επίσης διεκδικεί τον τίτλο. Αυτό βέβαια θα γίνει εφόσον η Πάφος FC κερδίσει αύριο και βάλει τους τρεις βαθμούς στο σακούλι. Η διαφορά από την Ομόνοια είναι στο +2 και με ενδεχόμενη νίκη λοιπόν, η παφιακή ομάδα θα την αυξήσει στο +5.
Οι «γαλάζιοι» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα και αυτό φανερώνουν και οι πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Πάφου δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση γενικότερα και να καταφέρνει να διαχειριστεί και σωστά τα μαζεμένα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Οι πρωταθλητές προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία με την Καϊράτ Αλμάτι στο Καζακστάν για το Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη Τρίτη. Σε σχέση με την Ομόνοια που αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη, σαφώς και οι «γαλάζιοι» είχαν το πλεονέκτημα να ξεκουραστούν περισσότερες μέρες.
Φυσικά ο βαθμός δυσκολίας του αυριανού αγώνα στο ΓΣΠ παραμένει υψηλός. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού το «τριφύλλι» είναι και αυτό σε εξαιρετική φόρμα στο πρωτάθλημα και παράλληλα θα έχει και τη δυναμική της έδρας. Η Πάφος FC θα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένη για ολόκληρο το ενενηντάλεπτο εάν θέλει να φύγει από τη Λευκωσία με το τρίποντο.

