Η ήττα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον τρόπο που ήρθε, φαίνεται ότι δεν άφησε ανεπηρέαστη την Πάφος FC. Ήδη υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα, καθώς ο Κβίντα τέθηκε εκτός προπονήσεων, ενώ θέμα προκύπτει και με τον Μελούσο. Δύο παίκτες που έκαναν λάθη για να πετύχει τα δύο εκ των τριών τερμάτων η Έλφσμποργκ την περασμένη Πέμπτη.
Την ίδια ώρα όμως βγήκε μπροστά ο πρόεδρος της παφιακής ομάδας, Ρομάν Ντουπόφ, για να στείλει το μήνυμα ότι άπαντες θα παλέψουν μέχρι τέλους για την ανατροπή. «Ήμασταν λίγοι όταν ξεκινήσαμε μαζί αυτό το ταξίδι. Στην πορεία όμως γίναμε περισσότεροι και πιστέψαμε στα όνειρά μας. Φτάσαμε στον πρώτο μας τελικό, κερδίσαμε το πρώτο μας τρόπαιο μαζί και αυτή τη φορά ήμασταν χιλιάδες. Τώρα αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Το να τα παρατήσουμε δεν είναι στο αίμα μας και τώρα είναι η στιγμή να αποδείξουμε στον κόσμο πόσο μεγαλώσαμε ως σύλλογος. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, ό,τι και να γίνει, το ταξίδι μας θα συνεχιστεί. Τα λέμε την Πέμπτη, πάμε Πάφος», έγραψε χαρακτηριστικά.
Το κλίμα πάντως στην παφιακή ομάδα δεν είναι και το καλύτερο λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με τη σουηδική ομάδα. Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο από τη μία προσπαθεί να υψώσει το ηθικό των παικτών και από την άλλη να διορθώσει τα κακώς έχοντα που εντόπισε στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης.
