ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Επήλθε... ηρεμία

Πάφος FC: Επήλθε… ηρεμία

Η μεγάλη νίκη της Πάφος FC με 7-0 επί της Κρασάβα ΕΝΥ την περασμένη αγωνιστική ήταν ένα… ξέσπασμα του συγκροτήματος του Άλμπερτ Θελάδες το οποίο μπορεί να πει κάποιος ότι έφερε μια… ηρεμία στις τάξεις του! Και αυτό διότι στα προηγούμενα δύο παιχνίδια η ομάδα είχε ισάριθμες ισοπαλίες, γεγονός το οποίο της στοίχισε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Σε κάθε περίπτωση, πλέον το κλίμα στις τάξεις των «γαλάζιων» είναι εξαιρετικό και άπαντες βλέπουν με αισιοδοξία τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Μια συνέχεια η οποία τους βρίσκει αντιμέτωπους, αύριο Σάββατο στις 18:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης» ως τυπικά φιλοξενούμενους, απέναντι στον Ακρίτα για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Και η εν λόγω αναμέτρηση ναι μεν δεν είναι σε καμιά περίπτωση εύκολη, ωστόσο αν η ομάδα δείξει το ίδιο πρόσωπο που έδειξε την προηγούμενη εβδομάδα, τότε αποτελεί μια καλή ευκαιρία για μια 2η σερί νίκη, η οποία θα τις επιτρέψει να πάει στα πλέι οφ με την καλύτερη ψυχολογία και δυναμική.

Όσον αφορά το κομμάτι των αγωνιστικών, ο Γκόρτερ θα είναι εκτός επιλογών και από το αυριανό παιχνίδι λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση. Ο Γκολντάρ δείχνει βελτίωση και ανεβάζει ρυθμούς, όμως θα χρειαστεί ακόμη λίγο χρόνο για να επανέλθει, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μπρίτο, η οποία θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης