ΑρχικήSliderΠάει στο ΓΣΠ κομπλέ η ΑΕΛ

Πάει στο ΓΣΠ κομπλέ η ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ δεν αποπροσανατολίζονται από τις ποινές που της επιβλήθηκαν για ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών και επίσης για ένα παιχνίδι με απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων και την Κυριακή θα πάει στη Λευκωσία για να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα πρέπει να μείνει επικεντρωμένη στον συγκεκριμένο αγώνα και στο ΓΣΠ, να φορέσει εκ νέου το καλό της κοστούμι και να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Η λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και σε καμία περίπτωση θέλει να έχει βαθμολογικές απώλειες. Θέλει να μαζεύει και άλλους βαθμούς, έχοντας από αυτή την αγωνιστική τις πιθανότητες να εισέλθει στην εξάδα.

Ο Ούγκο Μαρτίνς έχει καταφέρει να φέρει την ομάδα σε επιθυμητά επίπεδα, ωστόσο πιστεύει, την ίδια ώρα, ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Για τον Πορτογάλο προπονητή το κυριακάτικο παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από τα ντέρμπι των προηγούμενων αγωνιστικών.

Είναι παιχνίδι που οι παίκτες πρέπει να καταθέσουν ψυχή, πρέπει να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και, κυρίως, να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του προπονητή τους.

Στα θετικά ότι δεν προκύπτει καμία απουσία. Εκτός απροόπτου, η ομάδα θα πάει στο ΓΣΠ κομπλέ, και αυτό προκαλεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ούγκο Μαρτίνς, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους καλύτερους για την ενδεκάδα. Είναι ορατό, μάλιστα, το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει σε διαφοροποίηση των αρχικών του επιλογών σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Φυσικά, αυτό θα διαφανεί, κατά πάσα πιθανότητα, στη σημερινή προπόνηση.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης