HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΟυσία για την ΑΕΚ η συνεχής βελτίωση

Ουσία για την ΑΕΚ η συνεχής βελτίωση

Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ έκανε το αυτονόητο στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους. Μοίρασε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές στο νικηφόρο τεστ με τη βελγική Βέστερλο (3-1), προκειμένου να αξιολογήσει την πορεία της δουλειάς που γίνεται στο Τέγκελεν. Άλλωστε, ο στόχος του είναι να έχει την ομάδα έτοιμη από κάθε άποψη σε δύο βδομάδες για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Υπενθυμίζουμε ότι στις 10 Ιουλίου θα διεξαχθεί στην «Αρένα» ο πρώτος αγώνας με την Παρτίζαν για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν διάθεση και έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι προέρχονται από επίπονο πρόγραμμα, με πολλές διπλές προπονήσεις.

Το επόμενο φιλικό της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο Σάββατο με τη Σεράινγκ Γιουνάιτεντ, ομάδα Β’ Κατηγορίας του Βελγίου (18:00 ώρα Κύπρου), ενώ θα δώσει άλλα δύο τεστ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης