ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΕΝΥ Διγενής - Ύψωνας«Οξυγόνο» στο φινάλε για την Ε.Ν. Ύψωνα

«Οξυγόνο» στο φινάλε για την Ε.Ν. Ύψωνα

Η Ε.Ν. Ύψωνα πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο εναρκτήριο παιχνίδι της για τα πλέι άουτ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το τέρμα του Σέζαρ στις καθυστερήσεις ήταν κυριολεκτικά χρυσό για την ομάδα, αφού προσπέρασε τον αντίπαλό της και παράλληλα αύξησε τη διαφορά από τον Ακρίτα στο +5.

Με 31 βαθμούς συγκομιδή, το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Ρωσταντή αναθέρμανε τις ελπίδες του για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Η τοποθέτηση του Κύπριου τεχνικού είναι ενδεικτική: «Κάναμε μεγάλο βήμα προς το στόχο μας, που είναι η παραμονή. Φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο ότι βρήκαμε τον τρόπο να πιέσουμε τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μου δεν ήθελαν να αρκεστούν στο βαθμό της ισοπαλίας και τα κατάφεραν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η συνέχεια περιλαμβάνει άλλο ένα κομβικό παιχνίδι για την ομάδα του Ύψωνα, που θα αντιμετωπίσει τον Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ζητούμενο για την τεχνική ηγεσία είναι να κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση κατά το διάστημα της διακοπής.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης