Παλικαρίσιο βαθμό πήρε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Κρασάβα ΕΝΥ, που διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα του Ύψωνα δεν ήταν στα καλύτερά της στην προχθεσινή αναμέτρηση, ωστόσο δεν έχασε και ο βαθμός που πήρε είναι πολύ σημαντικός για την προσπάθεια που κάνει. Αλλιώς θα ήταν άσχημα τα πράγματα αν έχανε.
Η Κρασάβα ΕΝΥ έχει πολλά να διδαχθεί από την προχθεσινή αναμέτρηση. Πρωτίστως ότι αν δεν παλέψεις εντός αγωνιστικού χώρου, δεν μπορείς να διεκδικήσεις βαθμό ή βαθμούς. Δεύτερον, ότι έχει τις δυνατότητες να δώσει τη «μάχη» της για να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.
Από την άλλη, πρέπει όμως να βρει και την απαιτούμενη σταθερότητα. Γιατί άλλη ομάδα είδαμε προχθές και άλλη ομάδα στο νικηφόρο αγώνα με την ΑΕΛ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να παρακολουθήσει το ρυθμό που έδωσε η Ανόρθωση στον αγώνα. Στην επανάληψη, όμως, αύξησε τους ρυθμούς της και κυνήγησε μέχρι τέλους την ισοπαλία, πράγμα που κατάφερε. Στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της α’ φάσης έχει τη δυνατότητα να μαζέψει βαθμούς. Άρης, Ακρίτας, Πάφος FC και ΕΝΠ οι αντίπαλοι. Γίνεται αντιληπτό ότι με Ακρίτα και ΕΝΠ πρέπει να πάρει το απόλυτο των βαθμών.


