Η Ομόνοια ηττήθηκε από την Termalica με σκορ 2-1 στο πλαίσιο του μεταξύ τους φιλικού αγώνα προετοιμασίας που έγινε στη Πολωνία.
Η εν λόγω αναμέτρηση ήταν η τέταρτη και τελευταία για το ”τριφύλλι” στην Πολωνία.
Στα πρώτα λεπτά η Ομόνοια είχε την επιθετική πρωτοβουλία και κινητικότητα και στο 14ο λεπτό κατέγραψε δοκάρι με το σουτ του Στεπίνσκι από το ύψος του πέναλτι.
Η Termalica ”απάντησε” στο 19′ στις μεγάλες ευκαιρίες και στο 20′ κατάφερε να προηγηθεί ενώ συνέχισε να είναι καλύτερη και να δημιουργεί φάσεις.
Στο 38ο λεπτό ήταν η σειρά της Ομόνοιας για ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Ντιουνκού ο Σεμέδο έκανε την κεφαλιά αλλά αμυντικό των Πολωνών έδιωξε προ της γραμμής, ενώ στο 42′ οι ”πράσινοι” απείλησαν εκ νέου με το σουτ του Εβάντρο το οποίο όμως απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Παρά τις συνεχόμενες φάσεις της Ομόνοιας, η Termalica ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει και 2ο γκολ όταν στο 45′ ο Kurzawa έκανε το σουτ, ο Φαμπιάνο έδιωξε εντυπωσιακά αλλά στην επαναφορά ο Zapolnik από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν στο 63′ για λογαριασμό των ”πρασίνων” με το συρτό σουτ του Εβάντρο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, να μπλοκάρεται από τον τερματοφύλακα της Termalica.
Στο 82′ η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λοΐζου μέσα στην αντίπαλη περιοχή και στο 83′ κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση του Σεμέδο να μειώσει σε 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 86′ η Πολωνική ομάδα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ποδοσφαιριστής της αφύλακτος μέσα στην περιοχή έστειλε την μπαλα στα δίχτυα.
Ταυτότητα αγώνα:
Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Εράκοβιτς, Χαραλάμπους (78′ Ανδρέου), Σεμέδο (78′ Παναγή), Εβάντρο, Γιόβετιτς (60′ Λοίζου), Στεπίνσκι (60′ Χατζηγιοβάνης).
Κίτρινες: Γιόβετιτς, Χαραλάμπους / –
Αποβολές: – / –