Η Μακάμπι Χάιφα επιθυμεί την επιστροφή του Ομέρ Ατζίλι και δεν σκοπεύει να τα παρατήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας one.co.il του Ισραήλ (ΔΕΣ ΕΔΩ).
Όπως τονίζεται μάλιστα στο δημοσίευμα, ο 31χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας έχει εκφράσει και ο ίδιος την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα της Χάιφα τον Ιανουάριο και θα έχει επαφές με τον ατζέντη του τις επόμενες μέρες.
Ο ατζέντης του Ατζίλι, Ρόνεν Κάτσαν σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ του Ισραήλ ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Παράλληλα αποκάλυψε ότι υπάρχει και ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Ατζίλι με την Ομόνοια: «Έχουμε μια ρήτρα με την Ομόνοια που δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα. Η ρήτρα λέει ότι μια εβδομάδα πριν από το τέλος του ημερολογιακού έτους πρέπει να ανακοινώσουμε την άσκηση του δικαιώματος».

