Άνετα και με χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ταχύτητα η Ομόνοια πήρε ένα εύκολο τρίποντο (3-1) κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου για το πρωτάθλημα.
Ουσιαστικά το «τριφύλλι» έπραξε το καθήκον του σε ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν υποχρεωμένο να κερδίσει. Παίζοντας όπως έπρεπε πήρε τη νίκη και διατηρήθηκε στο -2 από την πρωτοπόρο Πάφος FC.
Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα της Λευκωσίας μετά από δύο διαδοχικούς αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς το τρίποντο.
Ο Χένινγκ Μπεργκ για ένα ακόμα παιχνίδι έκανε εξαιρετική διαχείριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Ο Νορβηγός έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Ντινακό Κιέβου στο Κόνφερενς Λιγκ. Οι αλλαγές δικαίωσαν τον Μπεργκ. Οι παίκτες που πήραν φανέλα βασικού τα πήγαν περίφημα. Παράλληλα, στα θετικά περνάει το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες, όπως οι Κουλιμπαλί και Άιτινγκ που επέστρεψαν από τραυματισμούς.
Το μυαλό της Ομόνοιας πλέον είναι στραμμένο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 στο ΓΣΠ.

