Η Ομόνοια Αραδίππου υποδέχεται σήμερα στις 17:00 την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι για τα «περιστέρια» όσον αφορά την προσπάθειά τους για παραμονή στην Α’ Κατηγορία για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
Πέρσι, κόντρα στα προγνωστικά, η ομάδα της Αραδίππου έκανε τη μεγάλη έκπληξη και εξασφάλισε την παρουσία της στα σαλόνια, αφήνοντας μάλιστα και καλές εντυπώσεις. Βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από πέρσι. Αλλαγή προπονητή, παίκτες έφυγαν, νέοι ήρθαν κ.τ.λ., αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος: Παραμονή στην Α’ Κατηγορία.
Μέχρι στιγμής τα «περιστέρια» έχουν καταφέρει να μαζέψει δέκα βαθμούς σε 12 αγώνες. Ο απολογισμός δεν είναι καταστροφικός, αλλά σαφώς θα μπορούσε να είναι και καλύτερος. Άπαντες στην ομάδα της Αραδίππου παρουσιάζονται ρεαλιστές και γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός και φέτος και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από όλους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το σημαντικό για την Ομόνοια είναι ότι παραμένει κοντά στις υπόλοιπες ομάδες που δίνουν μάχη για παραμονή.
Σήμερα απέναντι στην ΑΕΛ ο στόχος για τα «περιστέρια» είναι η επάνοδος στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα της Αραδίππου προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Ομόνοια στο πρωτάθλημα. Ο Μαρίνος Σατσιάς έχει δουλέψει αρκετά και στο κομμάτι της ψυχολογίας το τελευταίο διάστημα, θέλοντας να ανεβάσει τους παίκτες του.


