HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΌλα βαίνουν καλώς στη Νέα Σαλαμίνα...

Όλα βαίνουν καλώς στη Νέα Σαλαμίνα…

Η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει να προετοιμάζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Άνχελ Λόπεθ θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στη δεύτερη κατηγορία, αλλά όλοι στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν να δουν την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμη και να ξεκινήσει να παίρνει τους βαθμούς από τα πρώτα παιχνίδια.

Ο τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου μίλησε χθες στο γραφείο Τύπου της ομάδας αναφορικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία. Ο κ. Λόπεθ τόνισε τα ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος από τη διάθεση που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Δουλεύουν πολύ σκληρά. Προσπαθούμε να χτίσουμε σωστά την ομάδα, η οποία έχει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να περάσουμε τη δική μας φιλοσοφία και, για την ώρα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που βλέπω».

Όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, η Νέα Σαλαμίνα απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Ανδρέα Δημητρίου από τον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στον στόχο για άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές και άλλες κινήσεις, τις οποίες ετοιμάζει η τεχνική ηγεσία μαζί με τη διοίκηση, με στόχο τη σωστή στελέχωση του ρόστερ, για να έχει η ομάδα μια καλή σεζόν.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης