HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΌλα κυλούν βάσει του πλάνου στον Άρη

Όλα κυλούν βάσει του πλάνου στον Άρη

Η προετοιμασία του Άρη στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε. Η «ελαφρά ταξιαρχία» έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της σε δύο στάδια και συγκεκριμένα σε Λετονία και Αυστρία. Πλέον η ομάδα της Λεμεσού συνεχίζει τη δουλειά στην Κύπρο. 

Ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας», Αλεξέι Σπιλέφσκι, έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε σε Λετονία και Αυστρία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Ο Άρης μέχρι στιγμής έχει δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια και ετοιμάζεται για ακόμη ένα. Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 10 Αυγούστου στις 20:30 η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο «Άλφα Μέγα». Ουσιαστικά ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του Άρη στο πρωτάθλημα. 

Όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, υπάρχει ικανοποίηση στον Άρη για τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι πλέον έχει στα χέρια του ένα γεμάτο έμψυχο δυναμικό. Υπάρχει πληθώρα επιλογών σε κάθε θέση. Αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνδυάζουν ποιότητα, ταλέντο και εμπειρία.

Τη φετινή σεζόν η ομάδα της Λεμεσού θέλει να πρωταγωνιστήσει. Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα και το κύπελλο αποτελεί στόχο της «ελαφράς ταξιαρχίας». 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης