Το ΑΠΟΕΛ έχασε χθες την μεγάλη ευκαιρία να μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου. Η ισοπαλία με τον Απόλλωνα περιόρισε τις ελπίδες του αλλά οι πιθανότητες υπάρχουν. Έχουν μειωθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατατεθούν τα όπλα.
Από την άλλη όμως θα πρέπει να υπάρξει και βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Συμφωνούμε με τον Σωφρόνη Αυγουστή ότι οι μαζεμένες απουσίες επηρεάζουν την ομάδα. Συμφωνούμε ότι η απουσία κάποιων παικτών είναι καταλυτική. Από την άλλη όμως η ομάδα έχει παίκτες, έχει βάθος και είναι εδώ που ο Κύπριος τεχνικός πρέπει να κάνει καλύτερη αξιολόγηση.
Ο κόσμος ήταν παρών στο ΓΣΠ. Ξεπέρασε τις 10.000 και αυτό δείχνει ότι πιστεύει στην ομάδα. Έφυγε όμως απογοητευμένος. Τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εμφάνιση.
Όμως γράφουμε ξανά. Με μία ισοπαλία τίποτα δεν χάθηκε. Η έξοδος στην Ευρώπη και δη στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της 2ης θέσης είναι πέρα για πέρα εφικτή.

