Η ΑΕΚ σε περίπτωση αποκλεισμού από την Λέγκια Βαρσοβίας στο Γιουρόπα Λιγκ θα έχει δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο τη νικήτρια του ζευγαριού Παρτιζάν (Σερβία) – Χιμπέρνιαν (Σκωτία). Η ομάδα της Λάρνακας αντιμετώπισε την Παρτιζάν στον 1ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.
Η Ομόνοια εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Αράζ θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού ΠΑΟΚ (Ελλάδα) – Βόλφσμπεργκερ (Αυστρία). Τέλος, ο Άρης θα παίξει με την νικήτρια του ζευγαριού Άντερλεχτ (Βέλγιο) – Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) νοουμένου ότι θα αποκλείσει την ΑΕΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις κυπριακές ομάδες θα είναι φιλοξενούμενες στα πρώτα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν στις 21 Αυγούστου και γηπεδούχες στις ρεβάνς (28 του μήνα).