Δείτε όσα είπε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Απόστολος Μάντζιος ενόψει του αυριανού φιλικού της Εθνικής μας απέναντι στη Λευκορωσία στις 19:00 στο ΓΣΠ.
Τι περιμένει από τα φιλικά αυτά: «Μπαίνουμε σε μία διαδικασία για μία νέα διοργάνωση. Σε αυτά τα φιλικά θα προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε πράγματα, σχήματα και πρόσωπα για να προετοιμαστούμε. Να υπολογίσουμε επίσης ότι είναι η πιο δύσκολη κατάσταση στην Εθκική όσον αφορά τις απουσίες και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε νέα πρόσωπα και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα για τα επόμενα παιχνίδια».
Για την ανανέωση του: «Τοποθετήθηκα ήδη γι’ αυτό. Ξεκινήσαμε εδώ και κάποιο διάστημα, υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές. Είμαι ευχαριστημένος και προχωράμε μαζί για να βελτιώσουμε την ομάδα».
Για την επικείμενη διοργάνωση του Nations League: «Είναι πιο βατές οι ομάδες συγκριτικά με την προηγούμενη διοργάνωση. Αυτό δεν λέει τίποτα, ίσως είναι και πιο δύσκολο αφού θα μπει το… πρέπει μπροστά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πως θα δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και παιχνίδι με παιχνίδι να μεγαλώνουμε ως ομάδας».
Για τους νέους παίκτες στην κλήση (Σταύρος Γεωργίου, Παναγιώτης Ανδρέου, Άγγελος Νεοφύτου): «Παρακολουθώ όλα τα ματς και όλους τους παίκτες. Κάνουν πολύ καλό πρωτάθλημα και δικαιωματικά είναι εδώ. Περιμένω να δείξουν διάθεση και θέληση όπως και στις ομάδες τους».
Κάλεσμα στον κόσμο: «Τον θέλουμε κοντά μας. Είναι φιλικά αλλά δεν θα κάνουμε αγγαρεία για να περάσει η ώρα μας. Στόχος είναι δύο νίκες, ζητάμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να αγαπήσει την Εθνική ομάδα».
Γιάννης Σατσιάς: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτά τα δύο φιλικά με κάθε σοβαρότητα ώστε να έχουμε απαιτήσεις και να πάρουμε δύο νίκες».
Για την ανανέωση του προπονητή: «Αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε την πορεία μας».
Για την εμπειρία του στην Ελλάδα: «Είναι ψηλότερο επίπεδο και αποκτώ ψηλότερες παραστάσεις».


