HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΟι δηλώσεις των προπονητών από το Οθέλλος - Απόλλωνας

Οι δηλώσεις των προπονητών από το Οθέλλος – Απόλλωνας

Τα όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Ματσίν:

Οι τρεις βαθμοί ήταν σημαντικοί. Καμια νίκη δεν έρχεται εύκολα. Είναι θετικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς”.

Για το λόγο που έμεινε εκτός ο Βαλμπουενά… Και αν θα προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Πάφο για το Κύπελλο, τόσο ο Βαλμπουενά όσο και ο Σαγκάλ..

“Σίγουρα θα είναι έτοιμος ο Βαλμπουενά δεν έχει τραυματισμό. Χρειάζεται ξεκούραση για αυτό τον αφήσαμε εκτός. Ο Σαγκάλ έχει κάποια θέματα στην περιοχή του προσαγωγού οπότε δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα. Θα δούμε την εξέλιξη του τραυματισμού του”.

Σακκάς:

“Τα πήγαμε αρκετά καλά. Δικαιούμασταν να σκοράρουμε. Είχαμε 6 τελικές προσπάθειες έναντι δύο. Είμαι ευχαριστημένος. Το αποτέλεσμα μας αδικεί, δικαιούμαστε κάτι περισσότερο. Για εμένα δεν μετρά μόνο το αποτέλεσμα. Μετρά η προσπάθεια. Μετά από δύο πετυχημένα αποτελέσματα δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση. Δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα όμως δεν τα παρατάμε,  θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες”


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης