HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΟι δηλώσεις των προπονητών από το ΑΕΚ - Άρης

Οι δηλώσεις των προπονητών από το ΑΕΚ – Άρης

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Ιδιάκεθ:

Απίστευτα τα συναισθήματα. Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές. Σκοράραμε τρία γκολ και είχαμε και μία αποβολή. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την οικογένεια, προχωράμε. Όταν κερδίζεις είναι υπέροχο το συναίσθημα, αλλάξαμε αυτά που έπρεπε στο σημερινό παιχνίδι.”

“Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές. Είμαι χαρούμενος για όλους. Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί ήταν ο 12ος παίκτης σήμερα . Αυτοί που άρχισαν και αυτοί που μπήκαν μετά έσπρωχναν την ομάδα. Είμαστε περήφανοι.”

Ράτζκοφ:

“Ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα. Η κατάσταση άλλαξε αρκετές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα. Τα παιδιά προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον σωστό τρόπο, αλλά ίσως να μην δούλεψαν όλα καλά σήμερα. Είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα αλλά και με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας.”


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης