ΑρχικήΚυπριακό ΠοδόσφαιροΟι δηλώσεις από το Τάσος Μάρκου

Οι δηλώσεις από το Τάσος Μάρκου

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο κόουτς:

Μπράτου:

“Συγχαρητήρια στο Παραλίμνι, το πολέμησε αρκετά. Ήτανε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαστε στο τέλος της χρονιάς και είναι δύσκολο να τους δώσω κίνητρα. Στο Β’ Ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Σε τέσσερις μέρες έχουμε ακόμη ένα δύσκολο αγώνα με την Δόξα.”

 

Σατσιάς:

“Θέλαμε πάρα πολύ την νίκη που δυστυχώς δεν ήρθε. Θεωρώ πολύ αυστηρή την κόκκινη. Το να αφήνεις μία ομάδα ξεκρέμαστη για 90 λεπτά δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά πάλεψαν, έδωσαν την ψυχή τους, ήταν συγκλονιστικοί. Μπράβο σ΄αυτούς τους ήρωες. Το πιο σημαντικό που πετύχαμε φέτος είναι ότι δημιουργήσαμε μία οικογένεια. Πρέπει όλοι να είναι περήφανοι γι΄αυτή την ομάδα. Δεν έχω κανέναν παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Θα πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει σαν επαγγελματίες” 

“Θεωρώ ότι είναι καθαρά άγχους το τι έφταιξε στα πλέι οφ. Ήμασταν αγχωμένοι στα αρχικά στάδια, με Καρμιώτισσα και Ακρίτα. Μας επηρέασε ότι δεν έχουμε εμπειρία να μπούμε στα παιχνίδια πιο δυνατοί. Αυτό άγχωσε τους παίκτες. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε χαρακτήρα αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Όταν δεν γίνεται αυτό υπάρχει άγχος”

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης