Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο κόουτς:
Μπέργκ:
“Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, την εμφάνιση και τα δύο γκολ. Δεν είναι εύκολο… κρατήσαμε και μηδέν παθητικό. Μας έβαλε λίγη πίεση ο αντίπαλος αλλά αμυνθήκαμε καλά, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και τα δύο γκολ που πετύχαμε ήρθαν από ωραίες συνεργασίες. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Προσπαθήσαμε να βρούμε ισορροπία και να επιτεθούμε από διαφορετικές γραμμές με διαφορετικούς τρόπους. Έχουμε πολύ καλούς τεχνίτες στην ομάδα, ο Παναγιώτης έχει πολύ καλό μακρινό σουτ, ο Τάνκοβιτς είναι εξαιρετικός στις συνεργασίες κάτι που φάνηκε και στο δεύτερο γκολ. Ο Εβάντρο έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Ο Μάριτς πέτυχε γκολ, ήταν πολύ κοντά στο σκοράρισμα και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είναι πολύ θετικό για εμάς που οι μέσοι συνεισφέρουν στο επιθετικό κομμάτι”.
Για τις απουσίες: “Έχουμε πολύ καλή ομάδα, είναι λογικό να έχουμε τραυματισμούς με τόσα παιχνίδια σε μια σεζόν. Θα δούμε πότε θα επιστρέψουν, για κάποιους δεν θα αργήσει η επιστροφή. Για παράδειγμα ο Φώτης δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, του Μαγιαμπέλα θα πάρει λίγο περισσότερο ο χρόνος συμμετοχής. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα για όλους, κάνουμε τα πάντα για να επανέλθουν. Για πρώτη φορά έχουμε 8 μέρες να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς”.
Σατσιάς:
“Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, παίζαμε με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και για μένα την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, χάσαμε και κάποιες καλές ευκαιρίες. Εκτιμώ την προσπάθεια και θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου. Να πω ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας στηρίζει. Μας έμεινε ένα παιχνίδι να κλείσουμε την κανονική διάρκεια. Είμαστε μια ομάδα που βρίσκουμε ευκαιρίες, ειδικά όταν παίζεις με την Ομόνοια και έχεις 13 φάσεις λέει πολλά… Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μας έλειπε το γκολ όμως. Έμεινε αναλλοίωτη η βαθμολογία ναι, είναι καλό για εμάς που δεν πλησίασαν οι άλλες ομάδες. Βλέπουμε την ομάδα μας όμως, η παραμονή είναι δύσκολο έργο”.

