HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΟι δηλώσεις από το ΠΑΠ

Οι δηλώσεις από το ΠΑΠ

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο κόουτς:

Μάρτινς:

”Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Πολέμησαν αλλά ένιωσα ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν τόση αυτοπεποίθηση.

Δεν παίξαμε τόσο καλά αλλά σημασία έχουν οι βαθμοί. Κάναμε καλές αντεπιθέσεις με ποιότητα αλλά δεν σκοράραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που βάλαμε οι παίκτες δεν ήταν τόσο άνετοι με την μπάλα. Προσπάθησα να τους βοηθήσω.

Ας μην ξεχνούμε έχουμε 6 ποδοσφαιριστές από την Β’ κατηγορία όπως και εγώ. Η μάχη για την παραμονή σε αυτό το επίπεδο είναι κάτι καινούργιο για αυτούς.

Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή στο τακτικό κομμάτι λόγο της πίεσης. Έχουμε δύο βδομάδες να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό”.

Καμορανέζι:

“Είμαι φανερά δυσανασχετημένος για το πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι, από ένα λάθος και ένα πέναλτι. Το πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως χάσαμε”.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης