HomeΟΜΑΔΕΣΕθνικόςΟι δηλώσεις από το ''Δασάκι''

Οι δηλώσεις από το ”Δασάκι”

Τα όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Σατσιάς:

“Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και πραγματικά του αξίζουν. Ο αντίπαλος δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του τις τελευταίες μέρες σχετικά με εμάς. Με χαροποιεί το γεγονός ότι η τακτική μας πάει άψογα, περιορίζουμε τον αντίπαλο και αν ήμασταν προσεκτικοί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα. Χτίζουμε κάτι πολύ καλό εδώ στο Δασάκι και αυτοί που παίζουν βασικοί και αυτοί που μπαίνουν. Να ευχαριστήσω τον κόσμο”.

Για την πολύ θετική αλλαγή της ομάδας: “Προσπαθήσαμε να δώσουμε πολλή έμφαση στο παραγωγικότητα. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στην προπόνηση και θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε. Όταν γίνονται πολλές αλλαγές στην εντεκάδα δεν είναι για καλό. Δίνουμε έμφαση και στην ξεκούραση, είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές και μας προβληματίζουν τα επόμενα παιχνίδια. Οι παίκτες ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες των προπονητών”.

Λιάσος:

Ήρθαμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος βρήκε σκορ σε στημένη φάση. Μπορούσαμε να σκοράρουμε με τον Ντιγκινί. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, πέσαμε. Είμαστε σε μια φάση που κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Θα τα δώσουμε όλα για να παραμείνουμε στην Κατηγορία, αυτός είναι και ο αρχικός στόχος. Να σηκώσουμε κεφάλια. Για τη θέση μου είμαι πάντα στη διάθεση των προέδρων γιατί προέχει το καλό της ομάδας. Είμαι ανοιχτός στη διοίκηση για να συζητήσουμε ως οικογένεια, δεν είναι θέμα ‘Λιάσου’ αλλά είναι θέμα ομάδας”.

Τι έφταιξε σήμερα, με μεγάλες ομάδες αμυντικά λειτουργούσε άψογα: “Στο πρώτο μέρος δεν έκανε κάποια οργανωμένη επίθεση ο Εθνικός. Την τύχη σου την φτιάχνεις μόνος σου. Βρήκαμε τον Παναγή σε δύο φάσεις που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η νίκη του Εθνικού ήταν δίκαιο και συγχαρητήρια”.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης