Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:
Σατσιάς: Συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Πιο δίκαιη η ισοπαλία, είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Ξέραμε πως η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ επικίνδυνη στα στημένα. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ από εκεί. Συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο έργο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο στόχος δεν ήταν ποτέ εύκολος
Για τα μεταγραφικά: Δουλεύουμε επί καθημερινής βάσης. Θέλουμε να έχουμε ουσιαστική ενίσχυση. Περιμένουμε με ανυπομονησία να κλείσουμε κάποιους παίκτες. Εντός των επομενων ημερών, θα κάνουμε κάποιες κινήσεις.
Πουρσαιτίδης: Κάνουμε μια εξαιρετική πορεία με όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα. Κερδίσαμε μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα που θεωρώ θα βάλει πολύ δύσκολα σε όλους. Ήταν ένα παιχνίδι που θεωρώ το διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα πέρα από τα κόρνερ. Είχαμε τρία γκολ, τα δύο μέτρησαν, είχαμε δοκάρι, είχαμε προϋποθέσεις. Είχαμε διπλάσιες τελικές, είχαμε κατοχή μπάλας. Θεωρώ ήταν πολύ σημαντική η νίκη συγχαρητήρια στα παιδιά. Μεγάλη η βοήθεια του κόσμου, μας έσπρωξε προς τη νίκη. Ήταν σημαντική η βοήθεια του. Με αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν έξυπνα, ακολούθησαν το πλάνο και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη.