HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΟι δηλώσεις από την Λεμεσό

Οι δηλώσεις από την Λεμεσό

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο κόουτς:

Καρσέδο:

“Ήταν κάτι που χρειαζόμασταν μετά την ήττα της Πέμπτης και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Ήταν μεγάλη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος.

Οι ποδοσφαιριστές απέδειξαν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους. Τους αφιερώνω τη νίκη, όπως και στον υπέροχο μας κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και τους ευχαριστούμε”.

Σωφρόνης:

“Συγχαρητήρια στην Πάφος FC για την πορεία της στην Ευρώπη. Ήθελα να παίξουμε στα πλέι οφ σ’ αυτόν τον ρυθμό. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Κάναμε τεράστια προσπάθεια και κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά βρεθήκαμε να χάνουμε στις καθυστερήσεις. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, ισοφαρίσαμε. Μετά τον τραυματισμό του Ντουοντού στοίχισε, η Πάφος FC το εκμεταλλεύτηκε.

Δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση που έπρεπε να αποφύγουμε. Συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο, ζήσαμε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Να ευχηθώ επίσης ότι καλύτερο στην Εθνική, στη νέα προσπάθεια”.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης