Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει διαδοχικά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, πριν από το ντέρμπι με την Ομόνοια στο φινάλε του πρωταθλήματος, το οποίο είναι πιθανό να κρίνει τον τίτλο.
Στόχος της λεμεσιανής ομάδας είναι φυσικά να πάρει και τους έξι βαθμούς, προκειμένου να μείνει με αξιώσεις στην κούρσα.
Οδηγός για τον Γιάννη Πετράκη και τους ποδοσφαιριστές του θα είναι τα μέχρι τώρα παιχνίδια που έδωσαν με την ομάδα της Λάρνακας και τους «μαυροπράσινους», με σημείο αναφοράς ότι μετρούν το απόλυτο. Σε έξι αγώνες σημείωσαν ισάριθμες νίκες και πάνε ολοταχώς για το οκτάρι.
Συγκεκριμένα, επικράτησαν της ΑΕΚ δύο φορές στην «Αρένα» με 2-1 και 2-0, ενώ έχουν και μία επιτυχία στο Τσίρειο (3-0).
Ανάλογα είναι τα δεδομένα και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τον οποίο νίκησαν δις στο Μακάρειο (1-0, 2-0) και μία εντός έδρας
Γίνεται αντιληπτό ότι οι «γαλάζιοι» πήραν το… κολάι των προσεχών αντιπάλων τους και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χαλάσουν το σερί στα πιο κρίσιμα παιχνίδια.

