HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟ Σαϊντού Αλιούμ που τρελαίνει κόσμο και το αυτονόητο

Ο Σαϊντού Αλιούμ που τρελαίνει κόσμο και το αυτονόητο

Καλή η ανάλυση των πραγμάτων, καλή η εκτίμηση και η επιχειρηματολογία, αλλά μπροστά στην πραγματικότητα των αριθμών η θεωρία και η «ρητορεία» παραλύουν.

Ο Αφρικανός φορ της Ομόνοιας Σαϊντού Αλιούμ, χωρίς καμιά δόση υπερβολής, φέτος, τρελαίνει κόσμο. Στο προχθεσινό ματς με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ σκόραρε ξανά και μάλιστα δις.

Σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα εκ των οποίων μόνο στις 4 ξεκίνησε ως βασικός, (συνολική χρονική συμμετοχή 570 λεπτά), έφτασε να μετρά 9 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας! Στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα κάθε 63′. Αναφορά περί της ποιότητας του και της εκτελεστικής του ικανότητας, αποτελεί απλώς κουραστική επανάληψη.

Με τέτοια ρέντα που έχει στο σκοράρισμα, είναι λογικό, μνηστήρες να έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Πρόσφατο παράδειγμα η Σουηδική Εστερς όπου εργάζεται ως Αθλητικός Διευθυντής ο Γέσπερ Γιάνσον, πρώην Αθλητικός Διευθυντής στην Ομόνοια. Η ομάδα αυτή ενδιαφέρεται για τον Αφρικανό σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σουηδία. Κατά τις ενδείξεις, η Σουηδική ομάδα δεν θα είναι μόνη.

Στις 24/7/24 ανακοίνωση της Ομόνοιας ανέφερε (και) τα εξής: «Έχουμε συμφωνήσει με την Χάμαρμπι για την απόκτηση του 21χρονου ακραίου επιθετικού από το Καμερούν, Σαϊντού Αλιούμ, υπό την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή».

Αναμένεται ότι μετά τη λήξη της σεζόν η διοίκηση, της Ομόνοιας θα πράξει το αυτονόητο. Θα ασκήσει το δικαίωμα (οψιόν) αγοράς του ποδοσφαιριστή, δένοντας τον ταυτόχρονα με συμβόλαιο.

Με αυτή την κίνηση θα έχει στις τάξεις της έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που την ενισχύει αφάνταστα, αλλά έχει και όλες τις προϋποθέσεις να πραγματοποιήσει το step up. Θα έχει δε όλην την άνεση να διαπραγματευτεί μια πώληση που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά συμφέρουσα για αυτήν.

Π.Π.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης