Στην έδρα της Ferrari βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με συνέπεια να μην δώσει το “παρών” στην προπόνηση της Γιουβέντους, μία ημέρα μετά τη συντριβή απ’ τη Μίλαν στη Serie A, που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την έξοδο της ομάδας στο επόμενο Champions League.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επισκέφτηκε το Μαρανέλο μαζί με τον πρόεδρο των “μπιανκονέρι”, Αντρέα Ανέλι, και τον ξάδερφό του και επικεφαλής της Exon (μητρική των Ferrari και Γιουβέντους) και της ιταλικής ομάδας της Formula 1, Τζον Έλκαν.
Ο Ρονάλντο φωτογραφήθηκε με τους δύο πιλότους της ομάδας για τη φετινή σεζόν, Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ, στους οποίους έδωσε και από μία υπογεγραμμένη φανέλα του. Ως ανταπόδοση, η Ferrari έδωσε στον Ρονάλντο ένα… αυτοκίνητό της!
Can you calculate this? 🤔🤩
C² + CR7 ⏩ C💯#essereFerrari🔴 @Charles_Leclerc @Cristiano @Carlossainz55 pic.twitter.com/Qmc1fyi8Um
— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) May 10, 2021
Πηγή: sport24.gr