Επτά γκολ, εναλλαγή του σκορ, αλλά το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι πήρε τη νίκη! Η ομάδα της Λάρνακας αγχώθηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στον Άρη, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έδειξε αντίδραση. Μείωσε στο σκορ, ισοφάρισε και έκανε την ανατροπή. Στη συνέχεια η «ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε σε 3-3, αλλά στο φινάλε η ΑΕΚ με το γκολ του Φαράζ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη, η οποία τη διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας!
Συγκεκριμένα, οι «κιτρινοπράσινοι» απολαμβάνουν την πρώτη θέση με 44 βαθμούς, έναν περισσότερο από το 2ο ΑΠΟΕΛ και τρεις από την 3η Πάφος FC. Παράλληλα, με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Λάρνακας στέρησε -με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα– την ευκαιρία στον Άρη να πλησιάσει και να μπει στη διεκδίκηση του τίτλου. Η διαφορά της ΑΕΚ από την «ελαφρά ταξιαρχία» είναι στο +10.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το παιχνίδι, πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις και θέαμα. Ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Χοσέ Λουίς Όλτρα, σαφώς και θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα του δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και κατάφερε να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς. Πλέον το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Λάρνακας είναι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο Στάδιο την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:00, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους «μαυροπράσινους» τον Άνχελ Γκαρσία. Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε όπως εκτίσει την ποινή του με τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Τέλος, μένει να ξεκαθαρίσει εάν οι Τρισκόφσκι, Χριστοφόρου θα είναι έτοιμοι.