Η ήττα – αποκλεισμός στη διαδικασία των πέναλτι από την Πάφος FC για τη φάση των «16» του Κυπέλλου προκάλεσε απογοήτευση στις τάξεις του συγκροτήματος του Αλεξέι Σπιλέφσκι, αφού ήταν ένας αγώνας μέσα από τον οποίο μπορούσε κάλλιστα ο Άρης να ήταν αυτός που θα είχε προκριθεί, βάσει πάντα της εμφάνισης και των ευκαιριών του. Ωστόσο, παρά την όποια απογοήτευση ή… πικρή γεύση άφησε το εν λόγω παιχνίδι, αποτελεί παρελθόν από τη στιγμή που έληξε!
Και αυτό διότι άπαντες στις τάξεις της «ελαφράς ταξιαρχίας» επικεντρώνονται απόλυτα στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια. Την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιανουαρίου ο Άρης θα φιλοξενηθεί στο Γ.Σ.Π. από το «τριφύλλι», στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, από το οποίο όμως ο -πρωτοπόρος- Άρης θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η Ομόνοια βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς (οκτώ λιγότερους δηλαδή από την κορυφή και τον Άρη) και θέλει να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά αυτή, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο μεγάλη σημασία έχει για τη λεμεσιανή ομάδα η συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός επιλογών της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας θα είναι ο Αλεξάνταρ Κακόριν, ο οποίος έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών και αποφασίστηκε όπως απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής. Εκτός επίσης θα είναι οι Μαγιαμπέλα και Καζού, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.
Λοΐζος Μωυσέως