Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι περιμένει σήμερα τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού θα φιλοξενήσει στις 19:00 τον Ακρίτα σε παιχνίδι στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από το νικηφόρο 2-1 απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη. Με τον Ερνάν Λοσάδα στον πάγκο η ομάδα της Λεμεσού έχει χτίσει ένα καλό σερί από νικηφόρα αποτελέσματα.
Θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και άπαντες αντιμετωπίζουν τον αποψινό αγώνα με απόλυτη σοβαρότητα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον Απόλλωνα δεν θεωρούν κανένα παιχνίδι εύκολο και με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπίσουν όλες τις αναμετρήσεις μέχρι το τέλος.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Μπράουν θα παίξει κανονικά στο σημερινό παιχνίδι και θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στον επόμενο αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου. Απ’ εκεί και πέρα, οι Βάισμπεγκ και Κβίντα είναι αμφίβολοι και θα περιμένουμε να γνωστοποιηθεί η αποστολή για να δούμε εάν θα συμπεριληφθούν σε αυτή.
Με δεδομένο ότι έχασαν αρκετό έδαφος από την προετοιμασία, δεν συγκεντρώνουν αρκετά μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν στην ενδεκάδα. Ωστόσο η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή.

