Το παιχνίδι στο Ισραήλ αποτελεί παρελθόν και στην Ανόρθωση έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στον επαναληπτικό με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι άνθρωποι της βαρωσιώτικης ομάδας θέλουν να δουν στο γήπεδο περισσότερο κόσμο σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης και με τον τρόπο αυτό να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για νίκη.
Η Ανόρθωση γνωρίζει πως ο αντίπαλος θα παρουσιαζόταν αρκετά δυνατός στο εντός έδρας παιχνίδι που θα έδινε, ωστόσο τα ίδια δεδομένα ισχύουν και στην ομάδα της Αμμοχώστου. Εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια και αυτή είναι η επιδίωξη για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης.
Η ισοπαλία στο Ισραήλ θεωρείται πολύ καλό αποτέλεσμα, αν και η Ανόρθωση είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Αυτός ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να βρει τους τρόπους ώστε να κερδίσει στο παιχνίδι που θα γίνει στην Κύπρο.
Η τεχνική ηγεσία θα ξεκινήσει από σήμερα να καταστρώνει το πλάνο της και αναμένουμε να δούμε μια ομάδα που θα έχει επιθετικές διαθέσεις και θα κυνηγήσει το γκολ, το οποίο θα τη βάλει σε θέση οδηγού. Σε αυτή την προσπάθεια καλείται και ο κόσμος να έχει ενεργό ρόλο και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για αυξημένη προσέλευση.
Η πόρτα των ομίλων είναι ανοικτή για την Ανόρθωση και αναμφίβολα ο αγώνας με τη Χάποελ στο «Παπαδόπουλος» κρίνεται από τώρα ως το παιχνίδι της χρονιάς.